Typ av tjänst: EFKs Sverigekontor
Arbetsgivare: Evangeliska Frikyrkan
Tjänstegrad: 100%

Titel: Kommunikations- och insamlingschef
Område/ort: Örebro

Evangeliska Frikyrkan söker kommunikations- och insamlingschef

Evangeliska Frikyrkan (EFK) är en församlings- och missionsrörelse bestående av cirka 300 samarbetande församlingar som tillsammans har lite mer än 34 000 medlemmar. Organisationen har cirka 100 anställda och verksamheten omfattar både arbete i Sverige och internationellt. Det internationella arbetet bedrivs i ett 30-tal länder och är uppdelad i regionerna Afrika, Asien, Europa/Mellanöstern och Latinamerika. Vår vision är Växande församlingar förmedlar hela evangeliet till hela människan över hela världen.

 

Kommunikations- och insamlingschef 100%

#viiefk vill kommunicera världens viktigaste budskap: Goda nyheter om Jesus. Vi söker därför en chef till vår nya kommunikations- och insamlingsavdelning. Vi söker dig som tillsammans med våra medarbetare vill utveckla kommunikationen för rörelsens gemensamma arbete.

Du kommer ansvara för att utveckla strategier för EFKs samlade insamlingsverksamhet samt för organisationens digitala utveckling. Du erbjuds stora möjligheter att forma ditt och hela avdelningens arbete då tjänsten är nyinrättad. I den nya avdelningen ingår även IT och projektledning för våra gemensamma event, exempelvis Torpkonferensen
och kongressen. I tjänsten ligger ansvar för verksamheten, budget-, arbetsmiljö-, och personalansvar utifrån policys och delegation. I den nya avdelningen kommer nio medarbetare att arbeta. En del av tjänsten innebär operativt arbete vilket anpassas till din kompetensprofil.

Vi tror att du som söker har lätt att ta egna initiativ, driva processer framåt och har sinne för att vidareutveckla rutiner och arbetssätt. Du är en nätverkare, en mycket god kommunikatör, drivs av att se resultat och har en förmåga att bygga förtroendefulla relationer. Du har en god ledarförmåga och vill bygga engagemang hos dina medarbetare.

Kompetenskrav

  • Chefserfarenhet
  • Flerårig erfarenhet av strategiskt kommunikationsarbete
  • Erfarenhet av att leda förändringsarbete

Meriterande

  • Akademisk examen inom media, kommunikation eller motsvarande
  • Erfarenhet av insamlingsarbete från större organisation
  • Kunskaper i digitala verktyg som Adobes programvaror, webbpublicering, sociala medier, databehandling eller programmering

Tjänsten är tillsvidare på 100%. Placering på Sverigekontoret i Örebro. Tillträde enligt överenskommelse.

Vi vill i organisationen verka för en jämn könsfördelning och ser mångfald som en tillgång. Vi erbjuder ett meningsfullt arbete och kunniga kollegor. Vi vill att du delar EFKs tro och vision.

Ansök senast 2019-01-20, men vänta inte med din ansökan då tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Vi tillämpar individuell lönesättning.

Skicka din ansökan innehållande CV och personligt brev till rekrytering@efk.se

Ta gärna kontakt med oss inom EFK!

Kontakta mig om tjänstens innehåll!

Ingemar Forss
Missionsdirektor

070-9815510

ingemar.forss@efk.se

Fråga mig om anställningsprocessen!

Robin Nordahl
HR-generalist och teamledare för Team Personal
019-16 76 07

robin.nordahl@efk.se

Facklig representant Vision

Rune Jonsson
Insamlingsadministratör 50% och handläggare kontor och reception 50%

070-291 07 93

rune.jonsson@efk.se