Typ av tjänst: EFKs Sverigekontor
Arbetsgivare: Evangeliska Frikyrkan
Tjänstegrad: 50%

Titel: Projektledare event för unga
Område/ort: Örebro

Evangeliska Frikyrkan söker projektledare till event för unga

Evangeliska Frikyrkan (EFK) är en församlings- och missionsrörelse bestående av cirka 300 samarbetande församlingar som tillsammans har lite mer än 34 000 medlemmar. Organisationen har cirka 100 anställda och verksamheten omfattar både arbete i Sverige och internationellt. Det internationella arbetet bedrivs i ett 30-tal länder och är uppdelad i regionerna Afrika, Asien, Europa/Mellanöstern och Latinamerika. Vår vision är Växande församlingar förmedlar hela evangeliet till hela människan över hela världen.

 

Projektledare ung 50% januari-september

Längtar du efter att se ungdomar växa i sin tro på Jesus? Vill du vara med och forma ett större event där unga får mötas i tillbedjan?

Vi söker dig som vill vara med och driva ett nytt spännande event för unga. Eventet kommer genomföras under sommaren 2019.

Du kommer tillsammans med ledningsgrupp ansvara för programinnehåll, självständigt ansvara för att rekrytera ideell arbetskraft, boka talare och artister, ansvara för projektbudget och hantera eventets kommunikation.

För att passa i rollen behöver du kunna ta idé till genomförande, bygga relationer och skapa engagemang i mötet med människor.

Vi tror att du som söker har erfarenhet av att projektleda större event. Vi vill att du har församlingsförankring och har ett brinnande intresse för att arbeta med unga.

Tjänsten är en visstidsanställning på 50% under perioden 20190101-20190931. Placering på Sverigekontoret i Örebro. Tillträde enligt överenskommelse.

Vi vill i organisationen verka för en jämn könsfördelning och ser mångfald som en tillgång. Vi erbjuder ett meningsfullt arbete och kunniga kollegor. Vi vill att du delar EFKs tro och vision.

Ansök senast 20190116, men vänta inte med din ansökan då tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut. Individuell lönesättning tillämpas.

Skicka din ansökan innehållande CV och personligt brev till rekrytering@efk.se

Ta gärna kontakt med oss inom EFK!

Kontakta mig om tjänstens innehåll!

Ingemar Forss
Missionsdirektor

070-9815510

ingemar.forss@efk.se

Fråga mig om rekryteringsprocessen!

Robin Nordahl
HR-generalist och teamledare för Team Personal
019-16 76 07

robin.nordahl@efk.se

Facklig representant Vision

Rune Jonsson
Insamlingsadministratör 50% och handläggare kontor och reception 50%

070-291 07 93

rune.jonsson@efk.se