Anna: Jag har fördjupat min relation till Jesus!

– Jag hade en längtan efter att få växa i mig själv och i min tro. Jag ville även träffa andra som var i ungefär samma ålder och livssituation som mig själv. Inte minst att nämna såg jag fram emot spännande diskussioner om livet efter döden eller funderingar över vad Gud hade/har för plan för mig.

Anna Gränsmark berättar om varför hon valde att gå bibelskolan Bibel & Efterföljelselänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönsterLiljeholmens folkhögskolalänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Vem borde gå Liljeholmens bibelskola?

– ALLA! Jag vet vad du tänker, men JAG MENAR DET FAKTISKT! Alla i alla åldrar! Detta året lägger grunden för hela mitt liv. Jag tänkte inte så innan jag började men det har verkligen slagit mig: Bibel & Efterföljelse lär mig så otroligt mycket om hur jag ska leva ut mitt lärjungaskap och fördjupa min relation med Jesus.

Vad är det bästa med Liljeholmens folkhögskola?

– Jag tycker att det är fantastiskt att bo så nära sina vänner. Inför mitt år på Liljeholmen kunde jag tro att det skulle bli påträngande med så mycket folk runt omkring, men idag älskar jag dom spontana spelkvällarna, kurragömmalekarna i Forum, det mysiga bullbaket och de djupa nattsnacken! Vi blir som en stor familj! Att vara omgiven av härlig natur gör inte det hela sämre!

Avslutande meningar:

– Vill du utvecklas och lära dig av ofantligt goa’ bemötande & vettiga lärare, ha djupa diskussioner samtidigt som du skrattar dig genom dagen och på det gå till matsalen och njuta av mat i världsklass så är Liljeholmens folkhögskola något för dig! VÄLKOMMEN!