Missionskonferens 2018

För fjärde året i rad arrangeras i höst en konferens om EFKs mission i Ryttargårdskyrkan, Linköping. I år tar vi avstamp i hur vi kan få se fler församlingar förändra sina samhällen. Kom med på lördag 20 oktober och ta med dig dina och din församlings tankar, frågor och bidrag. Tillsammans formar vi EFKs framtida mission!

Det bästa sättet att förändra ett samhälle på är att starta en församling. Hur går detta till, vart händer det, hur händer det? Detta blir en dag där vi tillsammans får uppmuntras av exempel från olika håll i världen, utvecklas och ta steg vidare. Tillsammans tar vi på oss arbetsbyxorna och formar vår gemensamma framtida mission.

Tid: 20 oktober 2018, kl 8.30-17.00.
Plats: Ryttargårdskyrkan, Linköping

Program

08:30-09:30 Drop-in-fika och registrering
09:30-11:00 Inledning, lovsång och bibelstudium
11:00-12:00 "Församlingar som förändrar världen" - exempel och samtal
12:00-13:00 Lunch
13:00-14:30 Missionsverkstad på kyrktorget - samtal om begreppet “onådda”
14:30-15:30 Valbara seminarier
15:30-16:00 Fika
16:00-17:00 Böne- och sändningsgudstjänst

Funderar du på vad dessa punkter innebär och vilka talare vi får möta? Klicka “kommer” på vårt Facebook-evenemanglänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster, där får du veta mer! Självklart uppdaterar vi även här på webben!

Anmäl dig genom att fylla i detta formulärlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. Sista anmälningsdag är söndag 14 oktober. Kostnad är 250 kr inkl en lunch och två fika. Anmälan är bindande och faktura skickas kontinuerligt. Anmälningsavgift återbetalas endast vid sjukdom.

OBS! Endast en person per anmälan. Vill du anmäla flera personer, gör en helt ny anmälan. Är ni fler än 5 personer från samma församling och det ska skickas en gemensam faktura till församlingen för alla deltagare, så går det också bra att göra en gruppanmälan genom att höra av er direkt till Julia Martinsson. Skicka namn på samtliga personer, ev specialkost samt vart fakturan ska skickas till julia.martinsson@efk.se.

Vill du uppmuntra fler i församlingen att åka?
Här hittar du lite material som du kan använda för att berätta för fler i din församling om konferensen:

Ta gärna kontakt med oss inom EFK!

Hör av dig till mig om du har frågor!

Julia Martinsson
Projektledare Frizon, Missionsakademin och All makt 30 %


julia.martinsson@efk.se