Sociala medier

Sociala medier är viktigt för kommunikationen inom EFK. Både i form av kontakt mellan personliga konton och via olika officiella konton.

Församlingar i sociala medier

Många församlingar inom EFK och deras verksamheter har egna konton på exempelvis Facebook, Twitter, Instagram och Snapchat. Det kan vara en församling som finns på Twitter, en söndagskola som finns på Facebook, ett språkcafé som har ett Instagram-konto eller en ungdomsgrupp på Snapchat.

EFK har ingen lista över detta. Det bästa är att söka efter den församling du letar efter direkt i varje socialt medie. Du kan också hitta många församlingars hemsidor för att den vägen kanske hitta länkar till deras sociala medier.

Organisationen i sociala medier

Facebook och Instagram är de två viktigaste sociala medierna för organisationen EFK. EFK på Facebook är en kanal för nyheter, berättelser och saker som händer inom rörelsen. En blandad godispåse. På EFKs Instagram-konto Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. är det en stafett där du varje vecka följa en ny person inom EFK. Det kan exempelvis vara en församlingsmedlem i Grytgöl, en pastor i Finspång eller en internationell medarbetare i Zambia. Personen som har Instagram-stafetten har alltid en koppling till böneämnena på EFKs böneblogg Öppnas i nytt fönster. den veckan. På så sätt kan bönen för vår rörelse bli en naturlig del av att vara på sociala medier.

I EFKs internationella arbete finns också flera Facebook-grupper med berättelser om vad som händer genom EFKs arbete i världen.

Andra konton i rörelsen EFK

Skolorna vi är med som huvudmän för har alla olika konton i sociala medier.

Butikerna i Ge för livet Second Hand har härliga Instagram-konton där de lägger upp fynd som kommer in till deras butiker.