Ung Pionjär - År 2

Vill du fördjupas i att leva missionellt tillsammans med andra? Har du fått smak för det missionella, men längtar efter något mer. Då är Ung pionjär år två något för dig!

Det andra året av Ung Pionjär följer samma rytm som första året – från höstlov till påsklov. Den stora skillnaden är att du detta år får mer frihet att själv anpassa ditt fokus och nivå av engagemang.

Mogna i det missionella

Ung Pionjär år två börjar med kickoff i Linköping den 28-30 oktober. Här får ni chansen att prova på olika outreach och få egen undervisning speciellt anpassad för er som redan gått ett år.

Efter kickoffen kommer vi att dela in er i mindre grupper på 3-4 personer. Beroende på var ni bor kan ni träffas fysiskt eller digitalt. I denna grupp bestämmer ni er för några missionella vanor som ni vill leva efter det kommande året. Ni som grupper väljer själva vilka vanor ni vill ha och vilken nivå ni vill lägga er på.

Bli del av minigrupp och få coachning

Som minigrupp möts ni sen varannan vecka för att prata och peppa varandra i hur det går att leva ut er missionella och pionjära längtan i er vardag. Tillsammans i gruppen firar ni framgångar, är ärliga med eventuella misslyckanden och bär varandra i bön.

Varannan månad är någon coach från Ung Pionjär med när ni ses som minigrupp för att ge input och handleda er i hur ni kan konkretisera er längtan och leva missionellt i vardagen.

Varje månad väljer ni också en uppgift att jobba med. Det kommer finnas olika uppgifter att välja mellan och ni väljer själva vilka av dem ni vill fokusera på utifrån er livsfas. Några av uppgifterna handlar om läsning medan andra har mer praktisk karaktär.

Anmäl dig till Ung Pionjär år 2

Klicka här för att anmäla dig till Ung Pionjär år 2 Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

Ta gärna kontakt med oss inom EFK!

Kontakta mig om du vill veta mer om Ung Pionjär!

Johannes Stenberg
Ledarutvecklare Sverigeprogrammet Pionjär 60 %

0738-68 18 29

Mejla mig!

Kontakta mig om du vill veta mer om Ung Pionjär!

Julia Wellstam
Ledarutvecklare Sverigeprogrammet med fokus ungdomsledarstöd samt ung event 50%
0705871954

Mejla mig!

Evangeliska Frikyrkan

Åstadalsvägen 2A, 702 21 Örebro
Box 1624, 701 16 Örebro
019 - 16 76 00
info@efk.se

Plusgiro: 900403-7
Bankgiro: 900-4037

EFK
Barnhjälpen
Ge för livet
StepOut
Torpkonferensen