Ung Pionjär

Ung Pionjär

Är du en person som brinner för att göra skillnad? Längtar du efter att dina vänner ska upptäcka Jesus och förvandlas av honom? Blir du ofta frustrerad över att församlingen fokuserar för mycket inåt? Drömmer du om nya sätt att vara församling?

För vem: Ung Pionjär är en praktisk träning för dig som är 16-25 år och önskar fungera som ledare och aktivist för Guds rike. Du behöver inga förkunskaper, men du behöver vara villig att prova nya saker och satsa då kursen kräver en hel del engagemang.

Upplägg: Kickoff-helg 29-31 oktober. Regionala träffar en gång i månaden (november, december, januari, februari, mars). Praktikresa under påsken till Europa för den som vill.

Kursinnehåll: Vad kallar Gud mig till? Hur växer jag som ledare? Hur delar man evangeliet? Hur tränar man lärjungar? Hur planterar man en ny församling?

Kursinnehållet bygger på Richard Hultmars bok ”Drömmen om en Jesusrörelse”. Utöver träffarna en gång i månaden kommer du varje vecka få en mindre uppgift där du får upptäcka mer av det missionella och pionjära.

En träning i sju regioner:

  • Stockholm
  • Örebro
  • Östergötland
  • Jönköping
  • Väst
  • Skåne
  • Dalarna

Kostnad: Kursen kostar 650 kr/person inkl. undervisning, böcker, fika & mat. Kostnader för resan till Europa tillkommer.

Anmälan: Anmäl dig via det här formuläret senast 24 oktober! Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Kontaktpersoner:

Arrangörer: Evangeliska Frikyrkan och OM Sverige Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Medarrangörer: Hjälmargården Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster., Studieförbundet Bilda Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. och EFK UNGs Bidragspår Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.