MyLife - Workshop

EFK har genom ett unikt samarbete möjlighet att erbjuda ett redskap för att introducera kristen tro till människor med en sekulär världsbild.

Beskrivning av Workshopen

Av alla personer du känner finns det ingen som är lika intressant för din del som du själv!

MyLife – Workshop tar fram det som är unikt med dig: din berättelse, din längtan, dina ambitioner och önskningar. Du kommer definitivt att lära dig både nya och spännande saker om dig själv. Under processen när du lär dig mer om dig själv kommer du även att se att Gud till och med är ännu mer intresserad av dig, än vad du själv är.

MyLife – Workshop anordnas i en trevlig miljö, med något att äta för den som vill, tillsammans med andra deltagare som också vill upptäcka mer om vilka de egentligen är.

MyLife – Workshop är sex stycken träffar där du gör en upptäcktsresa i ditt eget liv och använder MyLife-kartan för att ta reda på och lära dig mer om dig själv. För varje träff blir din unika väg genom livet allt tydligare.

MyLife-kartan

Varje träff i MyLife ger nya pusselbitar och ökar insikterna. Grunden för samtliga träffar är MyLife-kartan, ett arbetsblad där våra liv kartläggs. Varken den som håller i kursen eller deltagarna själva, vet hur kartan kommer att se ut när den är klar, vilket är en upptäckt lika fascinerande som livet själv.

Kursledardag

Är du sugen på att pröva MyLife - Workshop i din församling? Våren 2019 hålls kursledardagar på två platser: Umeå i februari och Linköping i mars.

Ta gärna kontakt med oss inom EFK!

Kontakta mig för frågor om MyLife - Workshop!

Cahtrine Nygren
Programledare Sverigeprogrammet Pionjär

070-303 71 00

cahtrine.nygren@efk.se