Specialnummer av tidningen Direkt

Undrar du vad som händer i Sverige och i världen där EFK finns och verkar? En gång per år kommer tidningen Direkt i ett extra tjockt specialnummer som massor av berättelser om just det.

I mitten av mars 2020 landar ca 12 000 tidningar i församlingsmedlemmars och församlingars brevinkast och brevlådor. Till magasinet följer en bilaga som presenterar EFKs utsända missionärer i år. Tidningen är gratis och får du den inte hem går det bra att beställa den genom att fylla i formuläret nedan så skickar vi den till dig.

I specialnumret får du som vanligt läsa massor av andra nyheter, berättelser och glimtar från vår internationella mission och rörelsen i Sverige. Bland mycket annat får du möta församlingsplanterare i Moçambique, nya ledarutvecklaren för unga Samuel Westergren, idésprutan Henrik Andersson i Betaniakyrkan i Skara som vill uppmuntra alla att grunda sitt engagemang i sitt eget intresse, Rut Peterson som verkade i EFKs mission i Indien och Nepal i nära 50 år och Lovisa som studerar på Götabro bibelskolor. Du får också läsa om två familjer som rest ut som missionärer till Brasilien - Familjen Ekström som reste år 1957 och Familjen Jenemark som åkte i januari i år.

Och så ger fyra olika personer i rörelsen sina utblickar inom aktuella områden:

  • RIchard Hultmar om att vara en missionell kyrka
  • Anna-Lena Thoursie om att leva med Jesus där man är
  • Daniel Råsberg om mission för den rörliga människan
  • Olivia Berg om unga & psykisk ohälsa.

Dessutom får du upptäcka mer om vad Gud gör i världen och hur vi i EFK vill svara på Guds kallelse och visa på Jesu kärlek i den här tiden.

Jag vill få Specialdirekt 2020 i min brevlåda!

Läs specialnumret av Direkt på webben!

Här hittar du en bläddringsbar version av Direkt. Av säkerhetsskäl är visst innehåll borttaget från webbversionen.