Specialnummer av tidningen Direkt

Undrar du vad som händer i Sverige och i världen där EFK finns och verkar? En gång per år kommer tidningen Direkt i ett extra tjockt specialnummer som massor av berättelser om just det.

I början av mars 2019 landar ca 12 000 tidningar i församlingsmedlemmars och församlingars brevinkast och brevlådor. Till magasinet följer en bilaga som presenterar EFKs utsända missionärer. Tidningen är gratis och får du den inte hem går det bra att beställa den genom att fylla i formuläret nedan så skickar vi den till dig.

Nytt för 2019 är att tidningen kommer ut i fyra versioner. Beroende på vilket år du som prenumerant är född ser tidningen du får hem lite olika ut. Det allra mesta är sig likt i alla tidningar, men vi hoppas att du ska inspireras lite extra av den eller dem du möter på framsidan och på ett uppslag inne i tidningen.

  • Du som är upp till 34 år får möta Anney Patras, student på Akademi för ledarskap och teologi. Hon bor i Arboga, är medlem i Örtagårdskyrkan och berättar om hur hon i Bibeln fann Jesus, sig själv och sin kallelse.
  • Du som är mellan 35 och 49 år får bland annat möta Christian och Elisabet Svahn, lärare på Liljeholmens folkhögskola, samt Jenny och Mattias Berggren i Vimmerby, som berättar om att hitta en livsrytm av Jesus i vardagen.
  • Du som är mellan 50 och 64 år får möta Annika och Paul Gren, som mitt i livet sa upp sig från sina jobb för att flytta till Kalmar och starta en församlingsplantering.
  • Du som är 65 år och uppåt får möta Sten och Elisabeth Lundin i Örnsköldsvik, som berättar hur de i 70-årsåldern upplevde hur Gud kallade dem på nytt.

Förutom det får du såklart läsa massor av andra nyheter, berättelser och glimtar från vår internationella mission och rörelsen i Sverige. Bland mycket annat får du möta församlingsrörelsen som vi samarbetar med i Paraguay, ungdomspastor Isak Spjuth i Filadelfiakyrkan Örebro, Louice Tegenfeldt i Lugnetkyrkan Falun som är engagerad i församlingens stora loppis och Victor Weidersjö i Norrköping som berättar om hur han fått användning för sina teologistudier även om han inte jobbar som pastor. Dessutom får du upptäcka mer om vad Gud gör i världen och hur vi i EFK vill svara på Guds kallelse och visa på Jesu kärlek i den här tiden.

Jag vill få Specialdirekt 2019 i min brevlåda!

Läs Specialdirekt på webben

Du kan också läsa Specialdirekt på webben. En del av innehållet i tidningen kan vi av säkerhetsskäl för våra medarbetare och samarbetsorganisationer inte berätta om på webben. Därför är webbversionen av tidningen säkerhetsanpassad.