Gåvokort

Ge bort en gåva som gåva! Varför inte ge en julklapp som verkligen betyder något? I år finns det tre olika gåvokort som du kan välja mellan, beroende på vad du vill att din gåva ska representera: En anka, en ryggsäck och ett företagspaket.

Så här gör du:

  1. Sätt in en gåva antingen via Swish 900 55 88 eller bankgiro 900-5588. Märk din gåva med det gåvokort du vill ha, dvs. "Ankan", "Ryggsäcken" eller "Företagspaketet".
  2. Beställ ett (eller flera) gåvokort av den sort du önskar genom att fylla i formuläret nedan och få det skickat hem till dig eller skickat direkt till den du vill ge det till. Alternativt, om du hellre skriver ut själv, scrolla längst ned på denna sida och klicka på det gåvokort du vill ha för att ladda ner en PDF som du skriver ut hemma och klipper ut.
    OBS! "Företagspaketet" är en utstansad modell som du själv viker ihop till en låda, så vi rekommenderar vi att du beställer den hem till dig. Av samma anledning går den inte heller att skriva ut.

Jag vill beställa hem gåvokort!

Vilken typ av gåvokort vill du beställa?  * (obligatorisk)
Välj antal varor
Vara Antal Pris
(0 kr/st)
(0 kr/st)
(0 kr/st)
Totalt: 0 kr
Välj typ och antal. Gåvokorten kostar inget i sig, gåvan sätter du in separat. OBS! Om du vill att vi skickar direkt till mottagaren kan du endast beställa en i taget.
Beställare * (obligatorisk)
BeställareMottagare (Fylls endast i om gåvokortet ska skickas till någon annan än dig som beställer)
Mottagare (Fylls endast i om gåvokortet ska skickas till någon annan än dig som beställer)


Ladda ned och skriv ut själv:

Ankan

Ryggsäcken

Ta gärna kontakt med oss inom EFK!

Låt mig hjälpa dig!

Hans Lindstrand
Insamlingsstrateg

070-524 38 75

hans.lindstrand@efk.se