Ge för livets julklappsshop

Snart är det jul och vissa av oss får mat, julklappar och kärlek. För andra är det inte lika härligt. Köp en – eller flera – julgåvor till dem som behöver dem bäst. Vill du ge bort en sådan gåva i julklapp till någon du känner finns gåvobevis att ladda ned eller få hemskickade.

Ge bort en anka

I Bangladesh har översväm-ningarna blivit värre pga klimat-förändringarna. Genom att byta ut höns mot ankor, som klarar översvämningar, kan bangla-deshierna anpassa sig till den förändrade verklighet som de inte kan rå för men drabbas av konsekvenserna av. Läs mer om projektet i Bangladesh.

Pris: 50 kr/st*

*Motsvarar priset på en anka i Bangladesh.

Ge bort en ryggsäck

Det finns flera anledningar till att barn inte får gå i skolan. T ex att barn kan vara oregistrerade hos myndigheter, att skolan ligger för långt bort, att föräldrar tycker att hjälpen på gården är viktigare eller att de inte har råd med skoluniform och skolmaterial. Läs mer om hur vi jobbar för barns rät-tigheter till skola och hälsa.

Pris : 150 kr/st**

**Ger ett barn skolgång i Afrika eller livsviktiga fritidshem i Brasilien i en månad.

Ge bort en bultsax

Tillsammans med våra samarbetspartners arbetar vi mot handeln med människor. Främst arbetar vi förebyggande men vi hjälper också människor ur t ex sexindustrin, bland annat genom rehabilitering och alternativa försörjningsmöjligheter. Läs mer om hur vi arbetar mot människohandel.

Pris: 500 kr/st***

***Ger ett utsatt barn skyddat boende, mat, kläder, skola och traumabearbetning i en månad.

Ge bort en symaskin

Symaskinen symboliserar det egna företaget som människor vill starta men inte vet inte hur det går till inte heller råd att göra. Genom utbildning och ett bidrag/lån får de möjlighet att starta enkla affärsverksamheter som hjälper deras familjer ur fattigdom! Läs mer om arbetet med mikrolån och yrkesträning.

Pris: 2000 kr/st****

****Ger en person i Egypten en sy-maskin och utbildning i både sömnad och företagande.

Här beställer du dina julgåvor och gåvobevis

Vilken typ av gåvokort vill du beställa?  * (obligatorisk)
Välj antal varor
Vara Antal Pris
(50 kr/st)
(150 kr/st)
(500 kr/st)
(2000 kr/st)
Totalt: 0 kr
Välj typ och antal. Notera totalbeloppet här ovan, som anger vilket belopp du ska betala. När du skickat in din beställning får du information om hur du betalar. OBS! Om du vill att vi skickar direkt till mottagaren kan du endast beställa en i taget.
Hur vill du ha gåvobevisen? * (obligatorisk)
Hur vill du ha gåvobevisen?Beställare * (obligatorisk)
BeställareMottagare (Fylls endast i om gåvokortet ska skickas till någon annan än dig som beställer)
Mottagare (Fylls endast i om gåvokortet ska skickas till någon annan än dig som beställer)


(Om du vill att vi skickar direkt till till gåvomottagaren kan vi skriva en kort hälsning på ca 10 tecken, t ex "God jul!" eller liknande.)

Om betalsätt

Du kan betala direkt i din webbläsare via Swish Handel eller med kortbetalning.

Du kan också välja att göra en egen insättning via vanlig Swish eller Bankgiro.

Mer information på nästa sida.

Anka

Mer om Ge för livets julinsamling

Om Ge för livets julinsamling

Härlig är jorden… en av våra mest älskade psalmer i juletid. Och så brukar många av oss också känna då, när vi äntligen får samlas i våra hem för att umgås, äta gott och vara generösa mot varandra. Men 2020 är ett år där mycket inte är som det brukar. Med en värld i Corona-pandeminsgrepp och där framtiden fortfarande är oklar är det lätt att känna oro. Samtidigt behövs vi kanske mer än någonsin just nu. I dessa tider är det inte läge att ge upp … det är läge att ge hopp! Var med och befria människor ur fattigdom!

Ge med Swish eller kort! Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Klicka på knappen ovan för att enkelt ge en gåva direkt i din webbläsare.

Du kan också göra en manuell bankgirobetalning till 900-55 88. Märk "Julinsamling".