Typ av tjänst: I en EFK-församling
Arbetsgivare: Musikliv & New ife Västerås
Tjänstegrad: 100%

Titel: Barnskötare & Barn/Ungdomspastor
Område/ort: Västerås

Barnskötare & Barn/Ungdomspastor Musikliv & New ife Västerås

Musikliv City & New Life Church Västerås söker en Barnskötare & Barn/Ungdomspastor.

Musikliv är en fristående pedagogisk verksamhet med Musik profil. Musikliv har funnits sedan 2011 och har idag 2 filialer i Västerås. Vi på Musikliv vill lägga en tyngdpunkt på att ge barnen en trygg och kärleksfull miljö där alla känner sig värdefulla, unika och sedda. På grund av att vi på Musikliv är två mindre grupper (två filialer) söker vi varje barns bästa för att de ska utvecklas till självständiga och harmoniska individer. Barnens första år är så viktiga och vi förstår att våran roll som dagbarnvårdare är viktig. Vårt arbete utgår från läroplanen och barnkonventionen med barnens bästa i centrum.
Läs mera om oss på www.musikliv.selänk till annan webbplats
New Life Church Västerås är en relativt nystartad kyrka med Växtvärk. Och vi behöver just dig! Vi har nyligen fått våra egna lokaler mitt i centrum, i hjärtat av Västerås och längtar efter att möta Västeråsaren med kärlek och de goda nyheterna. Vi är en del av EFK och New Life Nätverket. Vi är en internationell församling och erbjuder som oftast engelska och svenska i våra samlingar. Våran bön och längtan är att älska Gud, människor och livet och få genomsyra våran tillvaro med Hopp & ljus.
Läs mera om New Life Västerås på www.newlifevasteras.selänk till annan webbplats

Arbetsbeskrivning

Tjänsten är en delad tjänst. 75 % som barnskötare och 25 % som barn och Ungdomspastor. Vi önskar att du i samarbete med arbetslaget ska utveckla och driva verksamheten framåt utifrån styrdokument, skollag och läroplan med en väl genomtänkt pedagogisk grundsyn. Som barnskötare medverkar du till en positiv och utvecklande miljö, med en god balans av omsorg och lärande. På Musikliv ger vi det där lilla extra.
I New Life Västerås ser vi att du har ett hjärta för barn och Ungdomar och vill vara med och forma framtiden tillsammans med oss. Vi tror på teambygge och står nära varandra i livet. Kyrka = Familj. ”Find your people and you will find your calling”.

Kvalifikationer

Du brinner för barn och ungdomar och vill vara och forma framtiden. Du har goda kunskaper i svenska i tal och skrift. Engelska är ett plus.
En närvarande pedagog som aktivt delta i barnens lek och intressen vilket bidrar till barnens utveckling. Som person är du driftig, glad, trygg och har en god social förmåga i mötet med barn och vuxna.
Då tjänsten är en delad tjänst ser vi att du delar de kristna värderingar som New Life Västerås har. Musikliv har ingen uttalad kristen profil.

Välkommen med din ansökan med CV och personligt brev. Vi ser fram emot att få höra från dig. Varmt Välkommen till Västerås!

Tillträde: efter överenskommelse, så snart som möjligt.
Anställningsform: Tillsvidare, 100%
Sista ansökningsdag: 19-12-10
Kontaktperson: Isabelle Arnfjell, Ansvarig, tel 0733-097334
Ansökning: Skicka in din ansökan via mail till info@musikliv.se eller isabelle@newlifevasteras.se