Typ av tjänst: I en EFK-församling
Arbetsgivare: Filadelfiakyrkan Örebro
Tjänstegrad: 50%

Titel: Vikarierade församlingspedagog
Område/ort: Örebro

Filadelfiakyrkan i Örebro söker Vikarierade församlingspedagog 50%

Filadelfiakyrkan i Örebro är en kristen församling som är en del av den världsvida kyrkan och bekänner en enda Gud: Fadern, Sonen och den heliga Anden. Filadelfiakyrkan har ca 950 medlemmar och är ansluten till Evangeliska Frikyrkan. Vi söker nu en församlingspedagog på 50% som längtar att föra barn och unga till tro.

Vi söker dig som vill vara med och inspirera barn till ett liv med Jesus. Som församlingspedagog är din uppgift att organisera och inspirera ett team av volontärledare så att ni tillsammans kan driva och utveckla den barnsatsning som församlingen har. Du ansvarar främst för barn upp till 12 år. Möte med barnen sker framför allt vid söndagsgudstjänst, fredagskvällar och vid läger. I arbetsuppgifterna ingår planering, strukturering och genomförande av samlingar, samt mycket kontakt med både barn, familjer och volontärledare.

Du har stor social kompetens och är utåtriktad. Du är en närvarande ledare som inspirerar och tänker såväl teologiskt, strategiskt som pedagogiskt. Som församlingspedagog arbetar du i nära samarbete med församlingens musikledare och ungdomspastor.

Vi tror att du som söker har erfarenhet av att arbeta med barnverksamhet och gärna en pedagogisk och/eller teologisk utbildning. Vi vill att du har erfarenhet församlingsarbete. Vidare lägger vi stor vikt vid din kärlek till Jesus, din samarbetsförmåga och ansvarstagande.

Tjänsten är ett vikariat från 28 januari 2020 till och med 15 juli 2020. Tillträde enligt överenskommelse. Vi tillämpar individuell lönesättning

Vid frågor om tjänsten, kontakta
Gunlög Eiderbrant, administrativ chef , tfn 0705-17 67 69 gunlog.eiderbrant@gmail.com
eller Marie Larsson, vice ordförande i församlingen, marielarssonfilla@gmail.com

Mer info om Filadelfiakyrkan, se www.filadelfiaorebro.selänk till annan webbplats

CV och personligt brev skall vara ordf@filadelfiaorebro.se tillhanda senast
den 31 december 2019. Vi intervjuar löpande.

Välkommen med Din ansökan!