Typ av tjänst: EFKs Sverigekontor
Arbetsgivare: Evangeliska Frikyrkan
Tjänstegrad: 50%

Titel: HR-generalist
Område/ort: Örebro

Evangeliska Frikyrkan söker HR-generalist (Föräldravikariat)

Evangeliska Frikyrkan (EFK) är en församlings- och missionsrörelse bestående av cirka 300 samarbetande församlingar som tillsammans har lite mer än 34 000 medlemmar. Organisationen har cirka 100 anställda och verksamheten omfattar både arbete i Sverige och internationellt. Det internationella arbetet bedrivs i ett 30-tal länder och är uppdelad i regionerna Afrika, Asien, Europa/Mellanöstern och Latinamerika. Vår vision är ”Växande församlingar förmedlar hela evangeliet till hela människan över hela världen”.

HR-generalist 50 %

Evangeliska Frikyrkans Chef med särskilt HR-ansvar ska vara föräldraledig på deltid. Vi söker därför en vikarierande HR-generalist till Sverigekontoret i Örebro. Som HR-generalist ingår du i Team Personal vars uppdrag är att hantera cirka 100 anställningar, och du fungerar som stöd till organisationens chefer.

Ditt uppdrag kommer vara att arbeta strategiskt och utveckla verksamheten och processer inom personalfrågor. Du arbetar samtidigt operativt med personalärenden och coachande gentemot EFKs chefer. Team Personal består utav tre personalekonomer, förutom dig, och teamet leds av Chefen för Resursavdelningen. EFKs anställda och chefer finns både i Sverige och utomlands varför båda perspektiven är viktiga i ditt uppdrag.

HR-generalisten rapporterar till Chef för Resursavdelningen och har förtroendearbetstid.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har PA-utbildning med högskoleexamen eller alternativ arbetslivserfarenhet som bedöms likvärdig, har erfarenhet av chefscoaching och en styrka i att bygga förtroendefulla relationer. Du trivs med att arbeta med övergripande frågor, driva och utveckla processer, identifiera behov och komma med lösningar. Du har erfarenhet av personaladministration såsom avtal, medarbetarundersökningar, utvecklingssamtal mm och god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift.

För tjänsten krävs att du är flexibel och vi ser gärna att du har erfarenhet av Evangeliska Frikyrkans verksamhet eller annan församlingsrelaterad verksamhet.

Anställningen är föräldravikariat på 50 % med placering på Sverigekontoret i Örebro. Tillträde 15 augusti eller enligt överenskommelse. Vi vill i organisationen verka för en jämn könsfördelning och ser mångfald som en tillgång. Vi erbjuder ett meningsfullt arbete och kunniga kollegor. Vi vill att du delar EFKs tro och värderingar.

Ansök senast 2020-06-24. Vi behandlar ansökningar löpande så vänta inte med din ansökan då tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Vi tillämpar individuell lönesättning.

Skicka din ansökan innehållande CV och personligt brev till rekrytering@efk.se

Ta gärna kontakt med oss inom EFK!

Fråga mig om tjänstens innehåll.

Johanna Davén
Chef för Resursavdelningen med särskilt HR-ansvar

0707-350 737

johanna.daven@efk.se

Jag är facklig representant (Vision)

Rune Jonsson
Insamlingsadministratör 50% och projektledare för event 50%

070-291 07 93

rune.jonsson@efk.se