Typ av tjänst: I en EFK-församling
Arbetsgivare: Lundhagskyrkan
Tjänstegrad: En heltid eller två deltider

Titel: Barn- och ungdomspastor
Område/ort: Örebro

Lundhagskyrkan söker barn- och ungdomspastor

Lundhagskyrkan (EFK) söker barn- och ungdomspastor/ungdomsledare (en heltid eller två deltider) för att arbeta hos oss med inriktning på barn och ungdom.

Vi finns i Hovsta, en stadsdel i norra Örebro, har ett rikt barn- och ungdomsarbete och många engagerade medlemmar. Vår vision är att möta människors behov, göra Jesus Kristus känd och växa i lärjungaskap. Vi söker dig som vill hjälpa oss att göra det ännu mer.

Om tjänsten

Din roll i församlingen är att utveckla vårt arbete, organisera, stötta och utbilda våra ledare samt att vid behov själv vara ledare. Vi vill att du finns till för familjer och arbetar med lärjungaträning bland barn och unga. Du arbetar tillsammans med församlingsledningen och övriga anställda för att driva och utveckla vår verksamhet.

Vi ser gärna att du har en utbildning som pastor eller motsvarande och erfarenhet av arbete i församling. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Mer information

Mer information om oss finns på www.lundhagskyrkan.selänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. Du är också välkommen att kontakta oss:

  • Jan-Gunnar Wahlén (pastor), jan-gunnar@lundhagskyrkan.se, 0702-615860
  • Andreas Börjesson (ordf barn & ungdom) 0720-126461
  • Henrik Thörn (församlingsledare och aktiv i ungdomsarbetet) 0706-089494

Skicka din ansökan till ansokan@lundhagskyrkan.se

Vi behandlar ansökningar löpande.

Tillträde efter överenskommelse.