Flyktingfadder

Flyktingkrisen är inte över. Medierapporteringen kommer och går men situationen är fortfarande oerhört svår för miljoner människor och det kommer den att vara i många år framöver. Vi vill fortsätta göra såväl akuta som långsiktiga insatser för att hjälpa dem som drabbats av kriget i Syrien att komma på fötter igen. Som flyktingfadder gör du detta möjligt!

Den humanitära katastrofen som följt på kriget i Syrien är inte över. Den pågår nu och den kommer dessvärre att pågå länge till. Tack vare enorm respons på vårt upprop under hösten 2015 kunde vi förmedla hjälp till människor i såväl Syrien som Sverige − och hela vägen däremellan. Som flyktingfadder är du med och ser till att det arbetet kan fortsätta.

Fortfarande ger sig människor ut i osäkra båtar på en livsfarlig färd över Medelhavet. Fortfarande bor miljoner människor i flyktingläger. Barn står utan möjligheter till skolgång, de under sex år har aldrig upplevt något annat liv än krig.

Vi på Evangeliska Frikyrkan har arbetat i regionen i decennier, både med egen personal och tillsammans med lokala partnerorganisationer. Vi ser dagligen de behov som finns, men också hur medmänsklig omsorg i form av mat, kläder och förtroliga samtal kan ge hoppet åter.

Vi kommer att hjälpa dessa människor så länge det behövs, även om det egentligen inte ryms i vår budget. Genom att bli flyktingfadder blir du under ett år månadsgivare och är med och hjälper dem som idag är utan hem och försörjningsmöjligheter. Tillsammans kan vi möjliggöra förändring! Låt oss ge människor hopp!

Läs mer om våra insatser och vad det innebär att bli flyktingfadder på www.flyktingfadder.se Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..