Medarbetarförbundet

Alla medarbetare inom EFK kan bli medlemmar i  Evangeliska Frikyrkans Medarbetarförbund (EFKM). Du betalar en årlig medlemsavgift och det gör dig medlem. Det finns en styrelselänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster som driver förbundet och varje år anordnar de en medarbetarkonferens för anställda i församlingarna.

Evangeliska Frikyrkans Medarbetarförbund (EFKM) vill vara en mötesplats för ledare inom EFK och därigenom ge inriktning och utrustning som påverkar vår rörelse EFK, kristenheten och världen, samt främja gemenskapen mellan våra medlemmar. Vi vill därför arbeta för medlemmarnas fortbildning och andliga utveckling. Dessutom vill vi företräda medlemmarna i EFKM i gemensamma frågor och intressen utifrån deras tjänst, och stödja dem i deras roll som ledare.

EFKM-länkar

Den årliga Medarbetarkonferensen

Varje år anordnas en Medarbetarkonferens, en konferens för pastorer och ledare i EFK-församlingar samt för anställda inom organisationen.

Rötter och Riktning: Tvåårig satsning för medarbetare i EFK

Som medarbetare i Evangeliska Frikyrkan välkomnas du att vara med i en tvåårig satsning för att växa och utvecklas i din yrkesroll – både som ledare och lärjunge. Målet är ledare väl medvetna om sin kallelse och rustade för att betjäna individer, församlingar och världen. Under två år tas fyra block upp: ”Andlig fördjupning”(vt-18), ”Ledare” (ht-18), ”Missionell församling” (vt + ht 19)

Studierna har flexibel form för att få plats i trånga almanackor. Centralt är en formande gemenskap med kollegor där deltagarna handleder varandra i i mötet mellan arbete och studier. När närheten till vardagens frågor ger en omedelbar nytta i tjänsten.

Bakom satsningen finns EFKs Sverigeprogram, Medarbetarförbundetlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster och Liljeholmens Folkhögskolalänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Frågor? Hör av dig till kurssamordnare Mattias Eveborn 0707-464975 / mattias ”at” citykyrkan.nu