Tid: 13-15 november 2018
Plats: Ryttargårdskyrkan, Linköping
Pris:

EFKs medarbetarkonferens

2018 års Medarbetarkonferens hålls 13-15 november i Ryttargårdskyrkan i Linköping. Temat är "Ledare" och talar gör Kjell Axel Johansson, Ingemar Forss, Linalie Newman, Agneta och Mikael Hallenius med flera. Mer info och anmälan hittar du här!länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

”Vi tror därför att det är viktigt att: Uppmuntra ledare som fruktar Gud mer än människor. Det handlar om att odla ett förhållningssätt där vi bryter med rädslans kultur och frimodigt följer Kristus även när det kostar på.” - Ur EFKs Sverigestrategi.

EFKs Medarbetarförbund bjuder in till tre dagar av uppmuntran, fördjupning och gemenskap för dig som är ledare. Under dessa dagar vill vi se vår tids utmaningar, uppleva hur Gud rustar oss för tjänst och växa i tron på att det är möjligt att fullgöra vad vi sänts att utföra. Vår bön är medarbetardagarna skall göra skillnad för var och en som deltar och länka oss samman i vårt gemensamma uppdrag.

Mer info och anmälan:

Anmäl dig senast 26 oktober på dinkurs.se/efkmlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. Mer info finns på efkm.selänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster och i denna folderlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Frågor om konferensen?

Mejla Mattias Eveborn, mattias@citykyrkan.nu.