Tid: 29 april-27 maj kl. 18.00-0.00
Plats: Online
Pris: 250 kr (100 kr för studerande)

Bibelskola online: Paulus mot väggen

Välkommen på bibelskola online! Betaniakyrkan Åbytorplänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster i samarbete med studieförbundet Bilda bjuder in till bibelskolan Paulus mot väggen baserad på Mikael Tellbes bok med samma namn. Under fem veckor går man med hjälp av duktiga lärare igenom viktiga delar i aposteln Paulus liv och undervisning och alla är välkomna att vara med!

Program

Bibelskolan kommer att ske på den digitala plattformen Learnify. Det finns även möjlighet för alla deltagare att chatta och ställa frågor. Bibelskolan baseras på Mikael Tellbes bok Paulus mot väggen, som vi rekommenderar att läsa under tiden. Deltagare på bibelskolan kommer få möjlighet att köpa boken till ett rabatterat pris.

Fem onsdagar i rad kl. 18.00 släpps ett videoinspelat föredrag. Till föredraget hör ett antal frågor som passar för både enskild reflektion och gruppsamtal.

Här är programmet med föredrag och talare:

  • 29 april: Vem var Paulus egentligen? – David Axelsson
  • 6 maj: Vad hände på vägen till Damaskus? – Mikael Tellbe
  • 13 maj: Hur såg Paulus på Israels framtid? – Mikael Tellbe
  • 20 maj: Vad visste Paulus om Jesus? – Fredrik Lignell
  • 27 maj: Trodde Paulus på en Gud vars vrede måste stillas med offer? – Linda Hambre

Anmälan och mer information

Anmäl dig genom att fylla i det här formuläret: https://forms.gle/WkBHnHgbPHmNDDiS8länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Priser
Vuxen: 250 kr
Studerande: 100 kr
Ungdom på i Betaniakyrkan Åbytorp: Gratis

Läs mer i facebookeventetlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster eller på Betaniakyrkans webbplats.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster