Tid: 13-15 januari 2023
Plats: Hjälmargården
Pris: 750 kr (sista anmälan 15 dec)

Måla drömmen ung: Verkstad!

Du som är ungdomsledare/pastor, tillsammans med en eller två ideella ledare från varje EFK-församling, är inbjudna att komma med på Måla drömmen ung-helgen 13-15 januari 2023 på Hjälmargården. Det blir en helg fylld med inspiration och undervisning kring ledarskap och workshops kring psykisk hälsa, unga vuxna, event, Bibeln och att leva ett missionellt liv. Målet med helgen att skapa drömmar, initiativ och arbetsgrupper kring alla dessa (plus några fler) områden för att forma EFKs framtid tillsammans.

Om Måla drömmen ung

Under år 2022 och 2023 genomför vi i EFK en process där vi vill lyssna in och engagera ledare och unga för att tillsammans måla drömmen om en ung generation lärjungar som lever missionella, tillbedjande liv. Det betyder att vi vill se, uppmuntra, nätverka och hitta nya verktyg för att hjälpa den unga generationen att leva i efterföljelse till Jesus Kristus. Den första delen av processen under år 2022 har handlat om att kartlägga det som vi som rörelse gör tillsammans med och för unga, samt var de största behoven finns och var vi borde satsa i framtiden. Vi har sett att så mycket möten med Gud sker i ungdomsgrupper, på tonårsbibelskolor, på läger och Tonårskonferensen m.m., samtidigt som vi ser ett ökat behov av att tillsammans samarbeta kring frågor som ungas psykiska hälsa, unga vuxna, nationella event, evangelisation och kristen närvaro på sociala medier.

Nu börjar vi samla ihop och färdigställa kartläggningen och det är dags att göra verkstad av det som har kommit fram.

Anmälan och mer information

Vi hoppas att just din församling har möjlighet att skicka 1-3 personer och vi vill gärna få med andra nyckelledare från rörelsen så som bibelskolelärare m.fl. Funderar du på om det är du som ska åka på helgen, tveka inte att kontakta jenny.jonsson@efk.se. Vi ser fram emot en fantastisk helg tillsammans inför Guds ansikte!

Sista anmälan är 15 december!

Anmäl dig till här! Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Ta gärna kontakt med oss inom EFK!

Jag berättar gärna mer om Måla drömmen ung!

Jenny Jonsson
Projektsamordnare StepOut & processtödjare för ”Måla drömmen ung”

070-101 09 87

jenny.jonsson@efk.se

Evangeliska Frikyrkan

Åstadalsvägen 2A, 702 21 Örebro
Box 1624, 701 16 Örebro
019 - 16 76 00
info@efk.se

Plusgiro: 900403-7
Bankgiro: 900-4037

EFK
Barnhjälpen
Ge för livet
StepOut
Torpkonferensen