30 dagar i bön för den muslimska världen!

Var med och be för världens muslimer!

En vecka efter att vår stora fasta slutar börjar Ramadan, muslimernas fastemånad. Stå med hundratusentals kristna över hela världen i bön för muslimer under dessa 30 dagar!

”Årets böneguide vill ge dig en glimt av hur det är att leva som muslim i olika städer runt om i världen, så att du kan be mer fokuserat för dem under dessa 30 dagar då de fastar och ber. Det kan också göra det lättare för dig att be för kristna arbetare som befinner sig där; att deras arbete ska ge frukt. Vissa städer har många kyrkor och kristna grupper, andra har väldigt få eller inga alls. Alla behöver bön. Böneguiden hjälper dig se hur Gud arbetar bland muslimer på dessa ställen och hur du kan vara med i bön.” (Ur böneguidens introduktionstext)

Ladda ner böneguiden som app (sök på "30 dagar i bön") redan nu, läs och var sedan med och be! EFK är en del i utgivandet av böneguiden, vi tror detta är ett viktigt sätt att delta i Guds mission. Vill ni ha böneguiden i fysiskt format? Maila oss så skickar vi ett gäng guider till dig!