Typ av tjänst: I en EFK-församling
Arbetsgivare: Söderhöjdskyrkan
Tjänstegrad: 25

Titel: Barn- och familjekoordinator
Område/ort: Stockholm

Vi söker en Barn- och familjekoordinator på 25%, Söderhöjdskyrkan i Stockholm

Om tjänsten

Din roll som Barn och familjekoordinator blir att vara spindeln i nätet i arbetet kring barn och familj i församlingen. Du utvecklar tillsammans med församlingens barnledare vår verksamhet och driver den framåt. Tex läger, Söndagsklubben, fredagshäng mm. Söderhöjdskyrkan Ung ansvarar för och driver den strategiska och teologiska inriktningen i barn och familjeverksamheten. Arbetet utövas i nära samspel mellan församlingens övriga ledare och pastorer.

Om församlingen

Söderhöjdskyrkan är en del av Evangeliska Frikyrkan och ligger vid Mariatorget på Södermalm i Stockholm. Församlingen är en levande församling och består av ca 170 medlemmar och nästan 80 barn och tonåringar i vårt nätverk. Söderhöjdskyrkan Ung ansvarar för barn-, tonårs-, unga vuxna- och familjearbetet i församlingen. Personalteamet består av två pastorer, en ungdomsledare, en barn- och familjekoordinator samt en administratör. Läs gärna mer om oss på soderhojdskyrkan.se Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Om dig

Vi söker dig som brinner för och har erfarenhet av arbete med barn och familj i församling. Du bör ha ledarerfarenhet och vi ser gärna att du har utbildning inom området. Du är strukturerad, flexibel och kan ta eget ansvar. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Tillträde augusti 2024 eller tidigare enl överenskommelse. Skicka din ansökan till vår info-mejl.

För frågor om tjänsten eller om församlingen kontakta Simon Axlycke via mejl eller via telefon. Sista ansökningsdag är den 7 april. Vi intervjuar löpande och ansökningstiden kan därför komma att stängas tidigare.

Mejladresser ligger numer dolda bakom text. Exempelvis "mejla mig". Klicka på texten så öppnas ditt mejlprogram, alternativt högerklicka på texten, välj "kopiera e-postadress" och klistra in den i fältet "mottagare" i ditt mejlprogram.