Typ av tjänst: I en EFK-församling
Arbetsgivare: Söderhöjdskyrkan
Tjänstegrad: 50%

Titel: Ungdomsledare
Område/ort: Stockholm

Ungdomsledare på 50% i Söderhöjdskyrkan, Stockholm

Vår ungdomsledare Felicia kommer till hösten börja plugga på heltid och vi söker därför hennes efterträdare. Tjänsten som ungdomsledare är tillsvidare på 50% med tillträde i augusti 2024.

Om tjänsten

Arbetet innefattar att ha ansvar för tonårs- och ungdomsverksamheten i vår kyrka på Södermalm i Stockholm, i samarbete med Söderhöjdskyrkan Ung. I arbetet ingår att planera och delta i ungdomssamlingar, ungdomshemgrupper, läger, konfirmation med mera. Ledarskapet utövas i nära samspel mellan församlingens övriga ledare och pastorer.

Om dig

Vi söker dig som brinner för ungdomar, har en längtan efter att förmedla tro på Jesus till ungdomar och är van vid att umgås med ungdomar. Vi ser också gärna att du har gått en bibelskola.

Om församlingen

Söderhöjdskyrkan är en del av Evangeliska Frikyrkan och ligger vid Mariatorget på Södermalm i Stockholm. Församlingen är en levande församling och består av ca 170 medlemmar och nästan 80 barn och tonåringar i vårt nätverk. Söderhöjdskyrkan Ung ansvarar för barn-, tonårs-, unga vuxna- och familjearbetet i församlingen.

Personalteamet består av två pastorer, en ungdomsledare, en barn- och familjekoordinator samt en administratör. Läs gärna mer om oss på soderhojdskyrkan.se. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Maila din ansökan till: info@soderhojdskyrkan.se

Sista ansökningsdag 7 april. Vi intervjuar löpande. För frågor om tjänsten eller om församlingen kontakta Simon Axlycke via e-post, eller ring honom på telefon 070-3090202.

Mejladresser ligger numer dolda bakom text. Exempelvis "mejla mig". Klicka på texten så öppnas ditt mejlprogram, alternativt högerklicka på texten, välj "kopiera e-postadress" och klistra in den i fältet "mottagare" i ditt mejlprogram.